KLP

FULLBOOKET: LIVE kryptering av ditt selskap!

Hva er egentlig et løspengevirus? Hvordan fungerer det?

  • For alle

  • Fysisk

  • Digitalt

Foredragsholderen tar ikke imot flere bestillinger av dette foredraget.

Du hører om det nesten daglig i nyhetene. Selskap blir utsatt for Ransomware, eller løspengevirus. Og tapene er enorme. Millioner. Hundrevis av millioner. Noen går til og med konkurs, ene og alene pga angrepet. Men hva er egentlig et løspengevirus? Hvordan fungerer det? Hvordan kan det skje? Hvordan skjer det? Hva skjer? Hvordan spres det? Hvordan kan vi stoppe det? Eller kan vi det?

Rune er utdannet IT-ingeniør og Økonom, han har gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

Patrik Bakke har utdannelse i Computer Science, med fordypning innen «Internet of things» og «Information Security». Patrik har erfaring som konferansier fra store og små arrangementer og han brukes i «tutorial» videoer, podcasts og reklamer. Som foredragsholder snakker han mest om IoT og / eller sikkerhet i systemer, men han har også en forkjærlighet for e-sport og gaming.

Alle foredrag og workshops kan skreddersys etter kundens ønske, og alt er tilgjengelig på både norsk og engelsk. Kom å opplev, og se LIVE hvordan vi krypterer et miljø!

Foredragsholdere: Rune Carlsen, CISO og Patrik Seldal Bakke, Sikkerhetsarkitekt

Bestillingsskjema for Foredrag

DD dot MM dot YYYY
Consent(Required)
Hidden