KLP

Hva er egentlig Dark Web?

Dark Web er en del av internett hvor det meste av kriminelle tjenester omsettes. Men, hvordan fungerer Dark Web, sånn egentlig?

  • For alle

  • Fysisk

  • Digitalt

Dark Web er en del av internett hvor det meste av kriminelle tjenester omsettes. Både de mindre alvorlige, – men også de du aldri i din villeste fantasi kunne tenke eksisterte. Men, hvordan fungerer Dark Web, sånn egentlig? Hvordan ser det ut? Hvordan kommer man seg inn? Hva omsettes, til hvilken pris? Hvor forferdelig er dette stedet? Kom å se og opplev DarkWeb. Vi advarer på forhånd! – Oppsøk ALDRI Dark Web – det kan få særdeles alvorlige konsekvenser for deg privat, – og som selskap.

Foredrag for næringslivet med tryllekunstner Rune Carlsen er virkelig å anbefale. Rune er utdannet IT-ingeniør og Økonom, han har gjennom 25 år holdt kurs og foredrag for mange av de aller største selskaper i Norge. I tillegg til å være en internasjonalt premiert tryllekunstner, er hans foredrag den eneste av sitt slag. Runes kombinasjon av faglige ekspertise, inspirerende presentasjon og magisk innpakning, vil tilføre dine ansatte og selskap noe helt unikt!

Foredraget kan tilbys både fysisk og digitalt. Reisekostnader utenfor Oslo/Viken dekkes av kunde.

Foredragsholder: Rune Carlsen, CISO

Bestillingsskjema for Foredrag

DD dot MM dot YYYY
Consent(Required)
Hidden